Navijači vikali "Šamrok Stanoje", a zatim je trener Partizana oštro odreagovao: Isplivao snimak, izbio sukob!
Aleksandar Stanojević, Foto: Starsport©

burno

Navijači vikali "Šamrok Stanoje", a zatim je trener Partizana oštro odreagovao: Isplivao snimak, izbio sukob!

Dok je njegov kolega Đorđe Ivelja iz OFK Beograda davao izjavu, čulo se kako pojedinci skandiraju protiv trenera Aleksandra Stanojevića koji je dobro čuo ove reči i okrenuo se ka njima

Objavljeno: 10:18h

Partizan već više od mesec dana ne zna za pobedu, a da stvari budu još gore po crno-bele doživeli su još jedan bolan poraz u Superligi.

OFK Beograd je šokirao Partizan 3:2, i to golom Filipa Stojilkovića u šestom minutu nadoknade, a Partizan je sve do 85. minuta i penala za "romantičare" imao tri boda u ruci.

Očekivano, to je i te kako iznerviralo trenera Aleksandra Stanojevića koji nije bio preterano raspoložen za analizu utakmice za TV Arena Sport, dok se u prenosu čulo i da je imao sukob sa nekoliko navijača. Dok je njegov kolega Đorđe Ivelja iz OFK Beograda davao izjavu, čulo se kako pojedinci skandiraju protiv trenera Aleksandra Stanojevića koji je dobro čuo ove reči i okrenuo se ka njima.

Dok su navijači skandirali "Šamrok Stanoje" (poraz od poluamaterskog tima Šamrok roversa iz prvog mandata u Partizanu, prim. aut.), trener Partizana je poručio: "Sram vas bilo". Pogledajte kako je to izgledalo po samom završetku utakmice u Zaječaru.

"Čestitao bih ekipi OFK Beograda na pobedi. U prvom delu imali smo većim delom dobru igru i aktivan, pozitivan rezultat. Na 2:1 imali dobru šansu za 3:1, ali onda je krenuo neshvatljiv pad, nesigurnost u odbrani cele ekipe, lako su nam dolazili u 16 metara, kažnjavali nas, pravili smo neshvatljive greške, izgubili samopouzdanje i utakmicu. Veoma je teško za sve nas da ovako izgubimo utakmicu. Čestitamo OFK Beogradu na fer i korektnoj igri, idemo dalje", rekao je Stanojević koga već idućeg ponedeljka čeka i najteži meč ove sezone, derbi sa Crvenom zvezdom u Humskoj.

Bonus video:

00:32

ŠOK U HUMSKOJ! Stanojević odlazi iz Partizana

(Espreso/Mondo/Milutin Vujačić/Preneo: V.Š)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.